Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Štítná žláza a gravidita

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, asi ve 13 letech mi zjistili poruchu štítné žlázy, konkrétně mám v papírech napsáno "hraniční struma s lymfocytární tyreoiditidou",za prvé nevím co to úplně znamená a za druhé jaký to může mít vliv na pípadné těhotenství... měla bych brát Letrox50 půl tabletky ob den, ale nejsem schopná je takhle pravidelně brát, zapomínám. zároveň co si myslím že by to mohlo ovlivnit je i to že mám problémy s měsíčkama. Tam mi za posledních 5 let nebyly schopní pomoct ani zjistit co mi je. Měsíčky mám velmi nepravidelné a občas velmi silné bolesti v podbřišku. Jaké to může mít dopady na početí dítěte? Děkuji za odpověď.

Odpovědi na otázku

Dobrý večer, Vaše diagnoza je o tom, že máte autoimunitní poruchu štítné žlázy. Píšete, že by ste mľla brát Letrox 25 obden. To je tak malá dávka umělého hormonu, že se s tím dá velmi dobře pracovat. Dnes již naštěstí existuje alternativní způsob řešení Vašich problémů. Máte-li zájem, tak mě kontaktujte na adrese poradna@fortunavitae.cz.. Dohodneme další postup.