Poradna - Poruchy štítné žlázy

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Štítna žľaza

Dobrý deň. Chcela by som Vás poprosiť o radu. Z výsledkov od doktorky mi vyšlo že mám miernu autoim. Tyroiditídu. Ale lieky neberiem, pretože nemusím, mám len chodiť 1-2 krát ročne na sono štítnej žľazy. Ja by som chcela počuť aj iný názor, nie len od mojej doktorky. Mám 25 rokov a od 14 rokov mi padajú stále vlasy , podľa mňa to bude len v tej štítnej žľaze, ale na vyšetreniach mi vždy výde že lieky nemusím brať. Ja som Vás chcela poprosiť či by ste mi neodporučili nejaké vitamíny na štítnu žľazu, kúpila som si kelp, ale neviem či som dobre spravila, neviem či mám nábech na zníženú alebo zvýšenú funkciu štítnej žľazy. Pošlem Vám môj výsledok z vyšetrenia ak mi dáte Vašu mailovu adresu . Ďakujem. Dovidenia.

Odpovědi na otázku

Vypadávání vlasů by patřilo spíš do obrazu snížené funkce štítné žlázy. Je však třeba myslet i na jiné příčiny - nízká hladina estrogenů, nedostatek železa...